| Viven İnşaat
Hemen Ara Sizi Arayalım
2024-04-01

VİVEN İNŞAAT; YENİ VİZYON MOTTOSU İLE HAYAT BULUYOR.

Viven İnşaat, İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde inşa ettiği lüks projelerle tanınıyor. Hayata geçirdiği projeleri bir sanat eseri olarak sunan marka, “binada sanat” ve “Binlerce Yaşamda Biz Varız” mottoları ile inşaat sektörüne ve mimari anlayışa değer katan projelere imza atıyor. Konforlu, kaliteli ferah ve şık projelerle hem son tüketicinin hem de yatırımcıların ilgi odağı olan Viven, gözde olan projeleriyle İzmir’in gelişimine de katkı sunuyor. Sektördeki gelişmelere ve yeniliklere kayıtsız kalmayan marka, yeni bir organizasyon yapısı ve yenilenen yüzü ile sektöre yenilik katmaya devam ediyor. Viven İnşaat, konforlu ve lüks bir  yaşama duyulan özlemi; doğayla iç içe bir yaşamın ayrıcalıklarıyla sunuyor. Ege’nin İncisi olarak adlandırılan İzmir’de, özellikle son dönemde artan popülasyon ile birlikte kazançlı yatırım arayışları da değer kazanıyor. Bir çok kültüre kucak açmasıyla turizm ve inşaat sektörleri de büyüyor. Coğrafi konumu kadar her geçen gün gelişen kentte herkes ev sahibi olmak istiyor. İzmir’i bu kadar popüler kılan simgeler ve mekanlara artık markalar da dahil oluyor. Bilinirlik ve kalite arayışı sayesinde Viven İnşaat yaşam alanlarına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Viven İnşaat Direktörü Edip Singin, yeniden yapılanma çerçevesinde markanın yeni vizyonu ve devam eden projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Viven İnşaat’ın devam eden yedi projesinin her birinin merkezi lokasyonlarda bulunduğuna işaret eden Edip Singin, markayı diğerlerinden ayıran özelliklere dikkat çekti. Modern ve yenilikçi projeler sunduklarını belirten Singin, “Projelerimizi tercih eden yatırımcılarımız için daha iyi bir deneyim sunmaya odaklanıyoruz. Bu çerçevede her müşteriye özel danışmanlarımız var. Satış aşamasında ve sonrasında konut sahiplerimiz ile sürdürülebilir bir iletişim yürütüyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman en önemli değerdir. Bu nedenle kullanıcının sadece satış öncesi değil, satış sonrası deneyimi bizim için çok önemli. Satış sonrası deneyim sistemimiz ile her bir kullanıcımızın deneyimini kayıt altına alıp sonraki projelerimizdeki süreç yönetimini bu deneyimlere göre planlıyoruz.

“Dünyanın dört bir yanından talep görüyoruz”

Edip Singin, projelerinde sanatsal modern mimariyi sentezlediklerini vurgularken; bulundukları lokasyonu estetik olarak etkilerken aynı zamanda ilgili projelerin lokasyonun değerine değer kattığını belirtti. Mimari anlamda farkındalık oluşturan projelerinin uluslararası ilgi gördüğünü vurgulayan Singin, “Ege Bölgesi, tarihi, doğası, iklimi ve coğrafi konumu nedeniyle sadece ev almak isteyen değil, yatırım amaçlı düşünenlere de birçok fırsat sunuyor. İzmir, bölgenin en popüler destinasyonu olarak vazgeçilemez bir nokta. Viven İnşaat olarak bu bilinçle hayata geçirdiğimiz projeleri, hem İzmir’in hem bölgenin hem de ülkenin ekonomisine katkı sunacak yatırım ve yaşam merkezleri olarak hayata geçiriyoruz’’ şeklinde konuştu.

Singin, sözlerinin devamında şunlara dikkat çekti: “Salt bir konut ve iş merkezi projesinden ziyade hem kente hem yaşam alanı olarak deneyimleyecek kullanıcıya değer katan yapılar üretmeye odaklanıyoruz. Sanatı, estetiği, modernizmi öne çıkaran projelerimizde sunduğumuz istikrarlı fiyat politikamız da müşterilerimiz için cazip seçenekler sunuyor. Böylece fark yaratan mimari konseptlerle dünyanın dört bir yanından talep alıyoruz

Kentin en prestijli ve lüks yapısı: Viven Tower

Edip Singin, Viven Tower hakkında da bilgi verdi. Viven Tower’ın sanatsal mimarisiyle kentin siluetine modern bir katkı sunduğunu vurgulayan Singin, benzersiz projeyi iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin tercih ettiğini belirtti. Singin, şunları kaydetti: “İzmir’in Bornova ilçesi’nin en prestijli projelerinden biri olan Viven Tower, bulunduğu konum itibariyle hayat akışının hızlı olduğu popüler noktalara da yakın bir lokasyonda bulunuyor. Bu projede her konutun geniş bir terası var. Her konut, muhteşem bir manzara sunuyor. 38 katlı Viven Tower’da 241 konut var. Projede; sosyal donatı alanlarından havuzlara, çalışma istasyonlarından toplantı salonlarına kadar her detay düşünüldü.”

“Fark yaratan projelere devam edeceğiz”

Viven İnşaat Direktörü Edip Singin, sözlerini şöyle tamamladı: “Yaşamın içinde yaşamlara ayrıcalık katan projelerle farkımızı hissettirmek istiyoruz. Projelerimizin temelini atarken duyduğumuz heyecanı, teslim ettikten sonra da yaşıyoruz. Satış sonrası hizmetlerimiz ile bizi tercih edenlere her an yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Yeni vizyonumuz ve yeni kurumsal kimliğimiz ile fark yaratan, özgün projelere imza atmaya devam edeceğiz.”

Viven’in özel ve özgün projeleri

Viven İnşaat’ın Viven Tower ve üstlendiği tüm projelerin her biri özel ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Viven Life; İzmir'in en dinamik en modern ve en heyecanlı projesi olarak Bornova'ya enerjik bir hava katıyor. Viven İzmir Port; 100 metre yüksekliği ve İzmir Körfezi’ne nazır eşsiz konumu ile bölgenin en ihtişamlı yapılarından biri olacak. Viven Vogue; Bornova'nın lüks yaşam ve yatırım projesi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Viven Resort; Sakız Adası’na komşu, denize sıfır lokasyonu ve kendine özel uzun kumsalı ile Çeşme’nin en özel yerinde büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Viven Suites; Çeşme’deki ultra lüks 1+1 konut projesi olarak cadde üstü konumu ile sakinlerini cezbediyor. Viven Port Alaçatı; şık ve modern tasarımıyla bölgenin en değerli projeleri arasında yer alıyor. Port Alaçatı; lüks, prestijli, sakin ve mutlu bir hayat vadediyor. Evak Vogue Residence ise; Cazibesini günden güne arttıran sanayi şehri Manisa Salihli’de ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Bize Ulaşın

Bize ulaşmak için formu doldurabilirsiniz...

Viven İletişim